Billy the Kid Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Czy warto do startera dodatkowo dodać mocno stare drożdże - styczeń 2019? Kolor drożdży ciemny, sugeruje że są już martwe, ale może coś przeżyło. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mibor Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Chyba tylko jako pożywka, ale i to bym się mocno zastanowił i decydował po powąchaniu otwartej fiolki. IMO szkoda zachodu, jak bym stara fiolkę zutylizował. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oskaliber Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 Jak jesteś bardzo uparty to jak już starter kilkustopniowy, na pewno nie normalny. Powiedzmy, że 3 stopnie 100ml > 500ml > 2000ml i może coś z tego będzie, ale ja bym sobie odpuścił takich kombinacji dla 30zł. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mibor Posted July 12, 2020 Share Posted July 12, 2020 On raczej pyta czy dadawać tą drugą razem ze świeża do startera. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Create an account or sign in to comment
You need to be a member in order to leave a comment
Create an account
Sign up for a new account in our community. It's easy!
Register a new accountSign in
Already have an account? Sign in here.
Sign In Now