Jump to content

Alt i Dry Stout na jednych drożdżach


Recommended Posts

Hej wszystkim.

 

Zamierzam popełnić swoje warki nr 3 i 4 dry stouta (bo mi się skończył :)) i alta. Chcialbym wykorzystać te same drożdże (w sensie zebrać po gęstwę z sucharów i uwarzyć tydzień później kolejne piwo).

Czy myślicie, że kolejność wykonania obu piw będzie miała duże znaczenie? BLG praktycznie to samo.

 

Drożdże Lallemand Danstar Nothingham - nadają się niby do obydwu styli ,bo są neutralne.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.