Skocz do zawartości

przechowywanie brzeczki


fauster

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam zamiar uwarzyć dwa piwa lekkie i mocniejsze. Z lżejszego chciałbym pobrać gęstwę i zadać ją na piwo cięższe, więc muszę najpierw zająć się piwem słabszym. Z drugiej strony mogę skorzystać z wysłodzić mocniejszego piwa do zatarcia lżejszego i teraz pytanie. Ile taka brzeczka może "poczekać" na gotowanie, czy nie będzie problemu jak postawię ją na 2 tyg i zajmę się nią później?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.