jedras Opublikowano 8 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Witam Wszystkich. Jestem Jedras, pochodzę z Leszna, jestem fanem żużla i nie tylko. Na piwo.org trafiłem już jakiś czas temu i czytam regularnie jednak dopiero dzisiaj postanowiłem się zarejestrować. Pierwsze piwo uwarzyłem w roku 2016, było z brewkitu tak jak kilka kolejnych warek, póżniej już warzyłem z zacieraniem. Za mną około 30 domowych warek. Aktualnie fermentuje SAISON warzony tydzień temu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 Powodzenia w warzeniu, powodzenia w forumowaniu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 9 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2020 (edytowane) Witam kolegę z Leszna, nie dość że leszczyniak to jeszcze fan czarnego sportu, myślę, że z @MistrzSuspensu się dogadasz:) Edytowane 9 Grudnia 2020 przez Wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi