seniorroberto Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Też chwalę sobie rurkę, 30 warek rozlanych bez problemu, metoda podobna - 40 butelek na podłodze, fermentor na stole, 15 min. i gotowe. Nie ma kiedy kapać, bo cały czas pracuje kropla może spaść przy przenoszeniu rurki do kolejnej butelki bo przecież rurka w 3/4 jest zanurzana w piwie... ja tam polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Mało tego, teraz są nowe wersje, ze sprężynką dociskową w środku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 9 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Mało tego, teraz są nowe wersje, ze sprężynką dociskową w środku Poważnie? Hehe, no to szkoda że Hasintus nie zgłosił 2 lata temu patentu: Ale tak sobie pomyślałem że, dopasuję sprężynkę z drutu k-o dociskającą zaworek wtedy powinno przestać kapać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysmis Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Mało tego, teraz są nowe wersje, ze sprężynką dociskową w środku A same sprężynki do upgrade'u można nabyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Mało tego, teraz są nowe wersje, ze sprężynką dociskową w środku To kiedy mamy szansę zobaczyć w ofercie HB? Ja jestem tak zadowolony z tego wynalazku, że na pewno kupię, jeżeli tylko może być jeszcze lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się