darinho Posted March 10, 2021 Share Posted March 10, 2021 (edited) Temat mocno nie piwny, ale cóż, może pomożecie. Proszę o wypełnienie ankiety z 10 pytaniami z zakresu sportu. Pytania proste, skojarzeniowe w formule podobnej jak w familiadzie. Ankieta zajmie max 2 minutki, jeśli ktoś może i chce to można udostępniać dalej. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdf6gDTiL2FufCelD5S-tXDvVhzWbKFl6E8bCsCqMAlUPhg7g/viewform?usp=sf_link Edited March 10, 2021 by darinho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oskaliber Posted March 10, 2021 Share Posted March 10, 2021 Jak chcesz zebrać odpowiedzi na zasadzie familiady, to powinieneś chyba zostawić same puste pola do wypełnienia i potem zebrać czego będzie najwięcej. Bo jak sugerujesz w ten sposób odpowiedzi to nie widzę w tym za bardzo sensu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darinho Posted March 10, 2021 Author Share Posted March 10, 2021 55 minut temu, Oskaliber napisał: Jak chcesz zebrać odpowiedzi na zasadzie familiady, to powinieneś chyba zostawić same puste pola do wypełnienia i potem zebrać czego będzie najwięcej. Bo jak sugerujesz w ten sposób odpowiedzi to nie widzę w tym za bardzo sensu. Dzięki za sugestie. Zrobiłem to dla testu. Właśnie nie wiedziałem dokładnie jak to ugryźć. I wydaje mi się, że podanie tych kilku najbardziej nasuwających się możliwości plus pole do wpisania swojej odpowiedzi jest ok. To nie ankieta do pracy magisterskiej, więc może być luźniejsza i tak do tego podszedłem. Jeśli wykorzystam to na lekcji to też będzie to forma zabawy a nie czegoś na ocenę, więc na spokojnie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts