Jump to content

Prośba o wypełnienie ankiety.

darinho

Recommended Posts

Temat mocno nie piwny, ale cóż, może pomożecie. Proszę o wypełnienie ankiety z 10 pytaniami z zakresu sportu. Pytania proste, skojarzeniowe w formule podobnej jak w familiadzie. Ankieta zajmie max 2 minutki, jeśli ktoś może i chce to można udostępniać dalej. 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdf6gDTiL2FufCelD5S-tXDvVhzWbKFl6E8bCsCqMAlUPhg7g/viewform?usp=sf_link

Edited by darinho

Jak chcesz zebrać odpowiedzi na zasadzie familiady, to powinieneś chyba zostawić same puste pola do wypełnienia i potem zebrać czego będzie najwięcej. Bo jak sugerujesz w ten sposób odpowiedzi to nie widzę w tym za bardzo sensu. 

55 minut temu, Oskaliber napisał:

Jak chcesz zebrać odpowiedzi na zasadzie familiady, to powinieneś chyba zostawić same puste pola do wypełnienia i potem zebrać czego będzie najwięcej. Bo jak sugerujesz w ten sposób odpowiedzi to nie widzę w tym za bardzo sensu. 

Dzięki za sugestie. Zrobiłem to dla testu. Właśnie nie wiedziałem dokładnie jak to ugryźć. I wydaje mi się, że podanie tych kilku najbardziej nasuwających się możliwości plus pole do wpisania swojej odpowiedzi jest ok. To nie ankieta do pracy magisterskiej, więc może być luźniejsza i tak do tego podszedłem. Jeśli wykorzystam to na lekcji to też będzie to forma zabawy a nie czegoś na ocenę, więc na spokojnie.