zasada Opublikowano 26 Września 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2022 Brytyjska słodownia Crisp, publikuje przepisy na duuuuużeeeee warki: https://crispmalt.com/recipes/ buber 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 30 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2023 Cytat 70 mistrzowskich receptur z Pucharu PSPD 2022/23 - od teraz wszystkie pod ręką w aplikacji członkowskiej! Czeka na Was nasz nowy ebook, a w nim receptury na wszystkie zwycięskie piwa z każdego konkursu piw domowych pod szyldem PSPD! Notatki laureatów zebrał i zredagował Łukasz Wróblewski wraz z zespołem. Publikacja powstała przy współpracy z Viking Malt - naszym wieloletnim członkiem wspierającym i sponsorem głównym Pucharu PSPD. Ekipa VM podzieliła się z nami pomysłami na wykorzystanie swoich słodów w mistrzowskich przepisach, a także sprawdzonymi recepturami firmowymi. Ebook dostępny jest wyłącznie w aplikacji członkowskiej PSPD. Dzisiaj w mediach PSPD pojawiła się powyższa informacja. Wytłuszczenie moje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 5 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2023 (edytowane) W dniu 30.10.2023 o 13:02, zasada napisał(a): Dzisiaj w mediach PSPD pojawiła się powyższa informacja. Wytłuszczenie moje za 70 receptur mam sie s...ć? . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ps sprzedać 😛 Edytowane 5 Grudnia 2023 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joosto Opublikowano 8 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 W dniu 5.12.2023 o 13:46, anteks napisał(a): za 70 receptur mam sie s...ć? Nie musisz, z tego co wiem, po jakimś czasie będą ogólnodostępne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi