kamyk85 Opublikowano 1 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Pomocy, miałem podgrzać słód do 61-63 stopni a podgrzałem do 72, termometr zawiódł. Co robić czy ma sens dalej działać? Ceski Lezak Tmavy zacieranie infuzyjne, drugie ppdgrzewanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
x1d Opublikowano 1 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Będzie po prostu zatarte bardziej na "słodko". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fotohobby Opublikowano 1 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2021 Można skontrować większą ilością chmielu na goryczkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się