bmalkow Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Witam! Potrzebuję na gwałt trochę (50g) suchego ekstraktu słodowego. Czy można takowy kupić w jakimś sklepie w Toruniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seniorroberto Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 e-e!... a do czegóż ci...? można zapytać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmalkow Opublikowano 10 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 (edytowane) A do matki drożdżowej. Jak głupia c... zapomniałam koszyczka? Znaczy wrzucić ekstraktu do koszyczka? Ale już sobie jakoś radzę. Pozacieram jakieś drobiazgi + pożywka i coś wyjdzie. edit elroy: wulgaryzm. Edytowane 10 Września 2010 przez elroy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seniorroberto Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 ...jakbys użył formy zdrobniałej pewnie by się Admin nie zbulwersowal... ...nie mam, więc nie poratuję... sorry! a swoją drogą jakaś puszeczka na wszelki wypadek by się przydała... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 A jakie masz drożdże dokładnie? Może nie potrzebujesz matki drożdżowej? Może da się coś z tym fantem zrobić? Opisz dokładnie co masz i co chciałbyś zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 A jakie masz drożdże dokładnie? Może nie potrzebujesz matki drożdżowej? Może da się coś z tym fantem zrobić? Opisz dokładnie co masz i co chciałbyś zrobić. Ja tam się nie bawię w suche ekstrakty, tylko zacieram sobie 200g słodu i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmalkow Opublikowano 10 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Suche S33. juz sobie zatarlem odrobine slodu. No i podpalem adminowi... teraz to juz na pewno bedzie infekcja... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Suche S33.juz sobie zatarlem odrobine slodu. No i podpalem adminowi... teraz to juz na pewno bedzie infekcja... No to po co ci starter? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eresz Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 podbijam temat to jest jakiś sklep w toruniu (lub w okolicach) dla piwowarów domowych czy wciąż nie ma? w sumie od poprzedniego postu minęło prawie trzy lata, to i może coś się zmieniło? A piwowarzy z torunia bądź włocławka zaopatrują się gdzieś miejscowo, czy tylko online? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristo Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 podbijam temat to jest jakiś sklep w toruniu (lub w okolicach) dla piwowarów domowych czy wciąż nie ma? w sumie od poprzedniego postu minęło prawie trzy lata, to i może coś się zmieniło? A piwowarzy z torunia bądź włocławka zaopatrują się gdzieś miejscowo, czy tylko online? Niestety nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panszpik Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2013 Piwex na Moniuszki powoli przymierza się do wprowadzenia paru podstawowych rzeczy (tych "na gwałt" właśnie). Cały czas ich nakręcam, może niedługo coś się pojawi. Suche drożdże w lodówce i trochę puszek chyba na początek wystarczy... Jak myślicie, coś jeszcze? Słodów chyba nie ma sensu sprowadzać...a awaryjne chmiele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pierdoła Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 po kilku latach ciągnę temat. To już jest sklep dla piwowarów w Toruniu?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmon Opublikowano 26 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2016 Sklepu brak... aczkolwiek, dziwne pytanie zadane przez kogoś z Grudziądza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotmas Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Z tego co widziałem to Sklep piwny w Toruniu ma coś w ofercie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro86 Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Z tego co widziałem to Sklep piwny w Toruniu ma coś w ofercie. A dokładniej - to ten sklep na Małych Garbarach. W Bydgoszczy w razie czego też jest sklep dla piwowarów ;-) Suchych ekstraktów jeszcze tam nie mają, ale ponoc się już do nich przymierzają ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hotmas Opublikowano 28 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2016 Tak ten na Małych Garbarach, ale co dokładnie mają nie mam pojęcia bo nie wchodziłem do środka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gluchy Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 W dniu 28.09.2016 o 12:10, hotmas napisał: Tak ten na Małych Garbarach, ale co dokładnie mają nie mam pojęcia bo nie wchodziłem do środka. A mozesz podać adres tego sklepu? Nie jestem z Torunia a w najbliższym czasie będę i przydałoby się wdepnąć. A może jest już teraz inny sklep dla piwowarów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyżak Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 55 minut temu, Gluchy napisał: A mozesz podać adres tego sklepu? Już go nie ma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gluchy Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 51 minut temu, Krzyżak napisał: Już go nie ma. A coś innego jest w Toruniu? Znalazłem jakiegoś ZygZaka na Św. Ducha, nie wiesz czy coś ciekawego tam mają? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyżak Opublikowano 6 Listopada 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2022 Dawno nie byłem ale coś powinieneś znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi