bless Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Gdzie najtaniej można kupić pbw w opakowaniach 3,6kg lub 1,8kg? Większość sklepów nie ma na stanie albo ma kosmiczne ceny. Ps. Ktoś chętny na wspólny zakup? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INTseed Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Ja będę kupował ten 3,6kg. Tak myślę że we wrześniu bo sezon zaczynam z piwami.Będę szukał ze dwóch do podziału.Za ile to sprzedają teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bless Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 6 godzin temu, INTseed napisał: Ja będę kupował ten 3,6kg. Tak myślę że we wrześniu bo sezon zaczynam z piwami. Będę szukał ze dwóch do podziału. Za ile to sprzedają teraz? Na browar biz jest za 309zł. A po ile wcześniej kupowałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INTseed Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Nigdy nie kupowałem tego. Chcę to kupić do umycia butelek. Ponoć ten produkt wymyje je bez użytku szczotki. jeśli tak to super Ja mam za około 280zł. Rabat pspd.Plus wysyłka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bless Opublikowano 28 Sierpnia 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2021 (edytowane) Też tak słyszałem. A nie chce się bawić sodą kaustyczną. Czyli co szukamy jeszcze jednej osoby, i możemy zamawiać. Ew jak nie znajdziemy to możemy zamówić we 2 1,8kg na https://homebrewing.pl/pbw-five-star-wielofunkcyjny-srodek-myjacy-1-8-kg-p-339.html @dori kiedy będziecie mieli ponownie pbw? Edytowane 28 Sierpnia 2021 przez bless Dalszy post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi