Martina Kriwanczova Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 (edytowane) Edytowane 12 Grudnia 2021 przez Martina Kriwanczova Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CERNUNNOS Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 @Martina Kriwanczova Zakładając, że ten post to nie żart to sugeruję najpierw zrobić korektę automatycznego tłumaczenia. Pytanie 8: Ile zloty jesteś w stanie zapłacić za 1 litr specjalnego kraftowe piwa w butelce dla zwierząt domowych? Myślę, że bym musiał zapytać się mojego kota jakie piwa kraftowe lubi i czy da rade wychłeptać cały litr, ewentualnie czy woli w puszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aethelwulf Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 https://www.deepl.com/pl/translator Polecam wypróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 39 minut temu, CERNUNNOS napisał: Myślę, że bym musiał zapytać się mojego kota jakie piwa kraftowe lubi i czy da rade wychłeptać cały litr, ewentualnie czy woli w puszcze. https://www.browar.biz/forum/piwo/piwo-ogólne/prasówka-aa/2318612-2021-06-13-przetestowalismy-a-dokladniej-toldi-piwo-dla-psow-money-pl Autor nie pytał, opisywał behawior. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 zbanować trola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 1 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2021 25 minut temu, anteks napisał: zbanować trola Imo pozwolić mu zginąć w odchłani dziejów. Wiele ankietek (zazwyczaj miernej jakości) już się przez forum przewijało, autorzy zazwyczaj nie wracali. Przeniosę do Hyde Parku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi