Filip Kozak Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Cześć wam, Nazywam się Filip, mam 20 lat. Pochodzę z Gdańska, jednak na studia przeniosłem się do Maastricht, w Holandii. Niezaprzeczalną zaletą takiego zabiegu (choć nie powodem!) jest olbrzymi zasób piw belgijskich w okolicy, co mi jak najbardziej odpowiada . Piwowarstwem zainteresowałem się już rok temu dzięki filmom Kopyra, ale dopiero teraz było mnie stać na jakieś zakupy no i oto jestem Zabutelkowałem niedawno swoją pierwszą warkę. Czy coś z tego wyjdzie - nie wiem. Ale jestem dobrych myśli bo zdążyłem już zakupić więcej składników. Do zobaczenia na forum! Sent from my iPhone using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biniu Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Hej powodzenia w warzeniu. Zapraszamy też na naszego piwnego discorda. Filip Kozak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mijnheer Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Witam prawie sąsiada! Filip Kozak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 Cześć Filip Witaj Filip Kozak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi