Lukasz1020 Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Witajcie, jaki kocioł warzelny do 50l polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Cześć! A to chodzi Ci o sam kocioł warzelny (w sensie do gotowania brzeczki), czy raczej o jakiś system automatyczny do zacierania i warzenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz1020 Opublikowano 5 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 Tak o system … Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 5 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2022 To masz co najmniej kilku producentów do wyboru, jak GrainFather, Coobra, Klarstein i jeszcze wiele innych. Tak w skrócie, to każdy ma jakieś plusy i minusy (np. cena, czy wyposażenie, tudzież znane problemy), na każdym też piwo tak na prawdę uwarzysz. Jaki budżet planujesz? Warki raczej pod 20l czy więcej? Zerknij też tutajhttps://www.piwo.org/forums/forum/10-sprzęt/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanJaqb Opublikowano 6 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2022 Można również przerabiać kegi na forum jest duży wątek o tym Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu555 Opublikowano 10 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2022 W dniu 01/05/2022 o 19:39, Lukasz1020 napisał: Witajcie, jaki kocioł warzelny do 50l polecacie? Zerknij na giełdę. Widzę, że są tam chyba ze trzy ogłoszenia z kociołkami. Różne przedziały cenowe. Na to 'pełne wyposażenie browaru' i kociołek z mieszadłem ostrzę sobie nawet zęby, ale z drugiej strony gar i indukcja u mnie daje nieźle radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi