Gąska Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 (edytowane) Witam czy jest tu ktoś kto robił kiedyś FD do garnka Tadar 50L i zechciałby podzielić się sprawdzonym projektem? Jeszcze lepiej jakby ktoś polecił sprawdzoną firmę/osobę która podjęłaby się wykonania takiego dna. Każda rada na wagę złota. Edytowane 3 Lutego 2022 przez Gąska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert87 Opublikowano 3 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Jaka jest średnica dna wewnątrz gara?Wysłane z mojego RMX3081 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gąska Opublikowano 3 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2022 Na wysokości 5cm od dna średnica garnka to coś bardzo blisko 400mm . Nie umiem zmierzyć idealnie. Znalazłem coś takiego: https://www.hobbybrauerversand.de/MattMill-false-bottom-397-mm Co o tym myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anatom Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 14 godzin temu, Gąska napisał: Witam czy jest tu ktoś kto robił kiedyś FD Mogę Ci wyciąć jak chcesz. Celowałbym w 398mm. Takie coś robiłem. FD398.pdf Montujesz to nad dnem na śrubach. FD398.pdf korzen16 i Gąska 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 6 godzin temu, anatom napisał: Mogę Ci wyciąć jak chcesz Podłączył bym się do zamówienia jeśli można. Tylko że ja potrzebuję fi 447mm. Poproszę o wycenę. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hary86 Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 https://www.facebook.com/Luktech-System-109373948009209 Gąska 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gąska Opublikowano 6 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Dzięki wszystkim za odpowiedzi. Wysłałem kilka zapytań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 20 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia (edytowane) Czy ktoś na forum wykonuje jeszcze fałszywe dna? Albo zna namiary na jakąś firme. Edytowane 20 Kwietnia przez korzen16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi