monodem Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Planuję kupić garnek 70l.Mam wybór pomiędzy Royal Catering a Yato z podziałką. Royal powinien być lepszy ale nie ma podziałki. Ma ktoś garnek Yato? Czy podziałka nie zniknęła? Który polecacie?Używam taboretu gazowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyżak Opublikowano 10 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Podziałki na garnkach przeważnie przekłamują. Ja bym brał bez i sam wytrawiał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monodem Opublikowano 10 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Ok dzięki. W takim razie Royal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monodem Opublikowano 10 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2022 Kupiłem Royal. 439 zł na Expondo. Jakaś promocja jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariannaworski Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Podziałki na garnkach przeważnie przekłamują. Ja bym brał bez i sam wytrawiał.A powiesz coś więcej o tej metodzie ? Próbowałeś? Robiłeś? Długo się to utrzymuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyżak Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monodem Opublikowano 12 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 Utrzymuje się długo.Kilkadziesiąt warek spokojnie wytrzyma. Zamiast baterii lepiej użyć ładowarki itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi