Skocz do zawartości

suchy ekstrakt słodowy, ile?


cyceron1

Rekomendowane odpowiedzi

  • 4 lata później...

 

na wyłączonym palniku czy np 10 min przed końcem gotowania?

Tak żeby zdążył się rozpuścić. Może być 10 min przed końcem gotowania.

 

 

Ok, dziękuję bardzo za odpowiedź.

 

A takie pytanie z czystej ciekawości: co by się stało gdybym dodał go na początku gotowania?

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

 

 

na wyłączonym palniku czy np 10 min przed końcem gotowania?

Tak żeby zdążył się rozpuścić. Może być 10 min przed końcem gotowania.

 

 

Ok, dziękuję bardzo za odpowiedź.

 

A takie pytanie z czystej ciekawości: co by się stało gdybym dodał go na początku gotowania?

 

Chyba nic. Nie wydaje mi się, żeby mogło to mieć jakieś negatywne skutki.

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.