Mlody_BROniar Opublikowano 23 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 Hej! Jestem Jakub, warzę w Łodzi i chciałem się przywitać Piwowarstwem domowym zajmuję się od października 2021. Moje dotychczasowe wyczyny z puszek to 2 warki z nachmielonych ekstraktów i 4 z nienachmielonych ekstraktów. Od marca zacząłem przygodę z zacieraniem. Takich warek mam za sobą już 5 (piątą właśnie będę przelewał na cichą). Z puszek robiłem pszeniczne, bittera i ipy, a z zacieraniem Scottish Heavy 70/-, dwa Dry Stouty, American Blonde Ale i teraz APA. Jeszcze raz serdecznie Wszystkich witam i pozdrawiam /Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 23 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 Cześć Jakub, witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamiko Opublikowano 23 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2022 Czesc i powodzenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi