Jejski Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Zapewne wszyscy mieli kiedyś problem z dodaniem na czas słodów, chmieli czy mchu. Skleroza nie boli ale potrafi zamieszać . Telefon i inne kuchenne minutniki jakoś mnie stresują i nie mają tej funkcjonalności której potrzebuję. Jako że warzenie z komputerem to dla mnie standard, poszukałem i znalazłem dwa programy. Pierwszy to Start Timer (Ubuntu,Gnome). Instalacja z poziomu Synaptica, a po przelogowaniu dostępne prawa mysz na panel-Dodaj do panelu-Minutnik Można sobie zapisać określone czynności w danym czasie i wywoływać ikoną na panelu. Drugi to dodatek do Firefoxa Tea Timer . Działa podobnie do pierwszego z tym że niestety nie obsługuje plików mp3 , a tylko wav. i działa tylko przy włączonej przeglądarce. W niedzielę przeprowadzam testy. Macie może jakieś inne propozycje w temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 elo ........... boszeeeeeee ........ z komputerem do warzelni .......... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Macie może jakieś inne propozycje w temacie? Tak, minutnik w piekarniku Nastawiam i piska, kiedy trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 25 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 No nie rób ze mnie Gż lub KP. Nadal mieszam zacier ręcznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Minutnik przyklejony do lodówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korko_czong Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Jak ktoś ma jakieś doświadczenie z lutownicą to polecam bardzo prosty timer http://mirley.firlej.org/kuchenny_timer Sam go używam i działa bez zarzutu, minusem jest to że potrzebny jest kabel do zasilania, bo na baterii długo nie pociągnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 elo ...........boszeeeeeee ........ z komputerem do warzelni .......... A z czego muzę puszczać? Bez muzyki przy warzeniu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Cześć elo ...........boszeeeeeee ........ z komputerem do warzelni .......... A z czego muzę puszczać? Bez muzyki przy warzeniu? Po to płace abonament radiowo-telewizyjny żeby korzystać z najzwyczajniejszego radia ale i tak najczęściej i tak nic nie słucham .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoirack Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 Zawsze można sobie napisać aplikację pod windowsa i wtedy możemy mieć taki tajmer jaki nam trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 26 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 JEJSKI nowa warzelnia, nowy budzik to nowe piwa muszą być super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 26 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Września 2010 JEJSKI nowa warzelnia, nowy budzik to nowe piwa muszą być super. I kto to mówi? Nie sprzęt, nie bajery tylko wiedza i praktyka robi dobre piwa. Mnie jeszcze brakuje dużo do Ciebie, ale się staram. Właśnie testuję przypominacza i chyba całkiem mnie zadawala. Wiadomo że jak się nie zaprogramuje to nie przypomni o np. wodzie do wysładzania czego przed chwilą doświadczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi