gmyru86 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Witam uwarzyłem 1 warke z ekstraktów piwo wyszło w stylu idealnie jednak gdy zabutelkowałem dodałem glukozy według kalkulatora nagazowania i niewiem czy zrobiłem błąd gdyż piwo zabutelkowane zostawiłem do nagazowania w tem. około 6 stopni po 3 tygodniach sprawdziłem i było mało gazu więc przeniosłem piwo do domu gdzie jest ciepło około 21 stopni i leżakuje 2 tyg i jest więcej gazu ale jeszcze nie tak jakbym chciał i moje pytanie czy nie zrobiłem błędu że miałem na odwrót najpier do ciepłego na tydz a potem do chłodnego i czy piwo terz sie nagazuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Zdradzisz co to za ekstraktu jakie drożdże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INTseed Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Zrobiłeś błąd. Nagazuje się później i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pingwinho Opublikowano 22 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 On 12/16/2022 at 6:51 PM, gmyru86 said: w tem. około 6 stopni Uwaga, to jedyny znak interpunkcyjny w tym poście. Nagazuje się w czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się