Fekaliusz Opublikowano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 (edytowane) Siema. Jak w temacie. Interesują mnie numery: 1,6,7,8,9,11,13. Edytowane 6 Stycznia 2023 przez Fekaliusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 Taktyczna kropka. Brakuje mi podobnie tych numerów. Miał być jakiś reprint ale nie wiem na czym stanęło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fekaliusz Opublikowano 2 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 Najpierw spróbuję tutaj. Na sklepach pustki w tej tematyce. Może jak nie będzie tutaj odzewu napisze bezposrednio do pspd. Z tym reprintem by było elegancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 Imo pisz od razu. Wzrost ciśnienia może przyspieszyć działanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 2 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 (edytowane) Do nr chyba 15 to nie ma szans na dodruk a powyżej 15 to się chyba nie oplaca Edytowane 2 Stycznia 2023 przez anteks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mutombo Opublikowano 3 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2023 Mam do oddania nr: 15,16,20,21,24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fekaliusz Opublikowano 7 Stycznia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 (edytowane) "Nie planujemy dodruku archiwalnych numerów z uwagi na spodziewany duży koszt przy prawdopodobnie niewielkim zainteresowaniu. Pytania o najstarsze numery docierają do nas niezwykle rzadko i to zainteresowanie raczej jest nikłe. Te numery, które są jeszcze osiągalne, sprzedajemy przez współpracujące sklepy (nie mamy ich fizycznie u siebie). Można sprawdzić ofertę np. Browamator, Marxam, AlePiwo, Homebeer" odpowiedź PSPD Edytowane 7 Stycznia 2023 przez Fekaliusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ximal Opublikowano 2 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 19 godzin temu, ximal napisał: W dniu 7.01.2023 o 11:41, Fekaliusz napisał: "Nie planujemy dodruku archiwalnych numerów z uwagi na spodziewany duży koszt przy prawdopodobnie niewielkim zainteresowaniu. Pytania o najstarsze numery docierają do nas niezwykle rzadko i to zainteresowanie raczej jest nikłe. Te numery, które są jeszcze osiągalne, sprzedajemy przez współpracujące sklepy (nie mamy ich fizycznie u siebie). Można sprawdzić ofertę np. Browamator, Marxam, AlePiwo, Homebeer" odpowiedź PSPD Jak pójdą w tej cenie to zapewne w PSPD odpala ksero Fekaliusz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ximal Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 22 minuty temu, anteks napisał: Jak pójdą w tej cenie to zapewne w PSPD odpala ksero A gdzie pisze że nie można negocjować ceny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 3 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 15 minut temu, ximal napisał: A gdzie pisze że nie można negocjować ceny ? A czy ja cos napisałem że drogo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi