wena Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Dokładnie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 16 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2010 Tak właśnie się robi. Pierwszą warkę napowietrza się mocno, kolejne już tylko minimalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 17 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Wszystkie 5 warek zostało już uwarzone. Fermentacja przebiega baaaardzo burzliwie, nikt się nie spodziewał takiego tempa. Jutro rano, przed pracą wpadnę do Browaru i zrobię kilka fotek fermentującego BPA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 Same dobre wieści. Trzymamy kciuki !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 17 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 rewelacja, szczególnie że już od 4 osób słyszałem, że czekają na to piwo od "Doroty , no tej piwowarki z Pogwizdowa" (ostatnio słyszałem pracując wioskę obok twojej ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 17 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2010 rewelacja, szczególnie że już od 4 osób słyszałem, że czekają na to piwo od "Doroty , no tej piwowarki z Pogwizdowa" (ostatnio słyszałem pracując wioskę obok twojej ) No to byłeś tak blisko i nie podskoczyłeś na piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio melu Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 wiewiórka mi szepnęła na ucho ,że wczoraj G.CH. ruszył na filter... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 23 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 No najwyższy czas-wnet Mikołaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Jak tam wieści odnośnie piwa Doroty ?? Mikołaja się zbliża !! Tu znalazłem zaległego newsa: http://www.napoje.pl/n,1165,zakonczylo_sie_warzenie_brackiego_belgijskiego_pale_ale.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 24 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2010 Za 2 tygodnie prawda wyjdzie na jaw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi