grzesiuu Opublikowano 22 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 Butelki sprowadzane z Rosji i Ukrainy .... Swoją drogą, ci z ministerstwa środowiska mnie denerwują. Dzwoniłem tam kiedyś do nich i coś chciałem tam uzyskać (wprowadzenie kaucji na opony samochodowe) efekt -dosłowny dramat jak to tam funkcjonuje i jak partia zagrywa wszystkim do tańca... I to ja ich utrzymuje, warszawskich darmozjadów ... z moich pieniędzy ... Gdzie jednolite butelki zwrotne na piwo?! https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/butelkowy-kryzys-browarom-zabraklo-pustych-opakowan/ngvtsq7?utm_source=fb&utm_medium=social&utm_campaign=fb_bi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 22 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 W Niemcowni to kolejny taki butelkowy sezon. Po raz pierwszy jak przeczytałem (na portalu spożywczym - poszukam i podkleję) to się zdziwiłem, teraz tylko kiwam głową. W PL też z tego co słyszałem od jednego piwowara kontraktowego, czasy oczekiwania w hucie na nowe flaszki się wydłużają. edit: no nie znajduje nic poza 2022 i tegorocznymi wpisami ale z uwagą, że te problemy są cykliczne i pojawiają się latem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monodem Opublikowano 22 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2023 20 minut temu, grzesiuu napisał(a): Butelki sprowadzane z Rosji i Ukrainy .... Swoją drogą, ci z ministerstwa środowiska mnie denerwują. Dzwoniłem tam kiedyś do nich i coś chciałem tam uzyskać (wprowadzenie kaucji na opony samochodowe) efekt -dosłowny dramat jak to tam funkcjonuje i jak partia zagrywa wszystkim do tańca... I to ja ich utrzymuje, warszawskich darmozjadów ... z moich pieniędzy ... Gdzie jednolite butelki zwrotne na piwo?! https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/butelkowy-kryzys-browarom-zabraklo-pustych-opakowan/ngvtsq7?utm_source=fb&utm_medium=social&utm_campaign=fb_bi Masakra!3 tygodnie urlopu a im już butelek brakuje?Będę musiał w getranku butelki po pilsach zwrócić. Dobrze że w poniedziałek wracam do roboty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi