Kuba Knych Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Czy mieliście kiedyś styczność z drożdżami brew go lager firmy browin? Jeśli tak to: 1)W jakiej temperaturze przeprowadzaliście fermentację i ile wam to zajęło? 2)Do jakiej ilości brzeczki zadawaliście drożdże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Tutaj możesz coś znaleźć. Kuba Knych 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INTseed Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Które to dokładnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Knych Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Knych Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Aktualnie mój pils jest w trakcie fermentacji z użyciem tych drożdży fermentuje w lodówce 12 stopni.Jest 5 dzień fermentacji a już widać spory osad drożdżowy na dnie a pokrywa fermentora ładnie sie podniesła od gazu.Jak fermentacja będzie ustawać to zmierzę blg i dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się