Skocz do zawartości

Chmiel Lomik, Puławski w Pilsie


gen.Jomini

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Chciałbym użyć lomika i puławskiego do pilsa. Klimaty niby ziemiste, trawiaste, trochę owocowo. Czy ktoś miał jakieś doświadczenie z tymi chmielami w dolniakach, jakieś sugestie, porady co do chmielenia, jak naprawdę smakują i jaki aromat w piwie.  Dotychczas tylko marynka i lubelski....

Pozdrawiam

 

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.