lemon_em Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 (edytowane) Ok, w dość szybkim czasie zebrałem niezbędną ilość opinii. Nie spodziewałem się aż takiego zaangażowania. Wątek uważam za zamknięty Dzięki Edytowane 4 Listopada 2010 przez lemon_em Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 "Rynku piwa", czy "marki Żywiec"? Tfu, na psa urok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Witam, poniżej znajduje się link do ankiety dotyczącej rynku piwa. Każde wypełnienie pomoże mi w pisaniu pracy inżynierskiej. http://www.ankietka.pl/ankieta/48790/rynek-piwa-w-polsce.html Z góry dziękuję za poświęcony wysiłek. A kolega jaki znalazł wspólny mianownik z piwowarstwem domowym, reprezentowanym przez ten portal, a pytaniami w ankiecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Przejrzałem kilka pierwszych pytań i stwierdziłem, że nie odpowiem na oni jedno a to dlatego, że jestem PIWOWAREM DOMOWYM i już dawno postanowiłem zerwać z komercyjnym piwem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 A co tam... miałem chwilę wolnego czasu to wypełniłem.. Ale zdajesz sobie sprawę, że odpowiedzi które dostaniesz od bywalców tego portalu raczej będą odbiegać od statystycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemon_em Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Forum jest poświęcone piwowarstwu domowemu, ale sądzę że wielu użytkowników czasami pija bardziej lub mniej znane marki piwa komercyjnego (z zamiłowania bądź przymusu) a każda opinia jest dla mnie ważna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_s1 Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że dając ankietę dotyczącą znajomości rynku piwa na forum piwowarów (ludzi w tematyce piwa obeznanych), wyniki tej ankiety nie będą obiektywne? To jest dosyć znaczący błąd metodologiczny biorąc pod uwagę, że wyniki tej ankiety potrzebujesz do pracy dyplomowej. Nie wnikam już w fakt który dostrzegł kolega Elroy. Drugą rzeczą jest mnogość błędów w samej ankiecie: brakuje wielu potencjalnych odpowiedzi których informator by udzielił ale nie ma takiej możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemon_em Opublikowano 4 Listopada 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 A co tam... miałem chwilę wolnego czasu to wypełniłem..Ale zdajesz sobie sprawę, że odpowiedzi które dostaniesz od bywalców tego portalu raczej będą odbiegać od statystycznych. Na pewno, badana nie są przeprowadzane tylko przy użyciu tego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 4 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 Zacząłem wypełniać, ale szybko się zmęczyłem... Na żywca to ewentualnie mogę łowić ryby, bo zębów nie dam sobie wyrwać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi