Krzyżak Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Zniszczeniu uległa mi uszczelka szarej złączki Ball Lock. Czy ktoś może wie gdzie ją kupić lub zna jej wymiary ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monodem Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 15 minut temu, Krzyżak napisał(a): Zniszczeniu uległa mi uszczelka szarej złączki Ball Lock. Czy ktoś może wie gdzie ją kupić lub zna jej wymiary ? https://a.aliexpress.com/_Exc1gNX Na zdjęciach masz podane wymiary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzyżak Opublikowano 5 Lutego Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Dzięki ale to są oringi do Cornelliusa a nie do szybkozłączki ball lock, którą się na nie go wpina. Mi chodzi o uszczelkę/oring który jest w szybkozłączce. Po rozkręceniu jej od góry w środku jest sprężyna i uszczelka. O nią mi chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monodem Opublikowano 5 Lutego Udostępnij Opublikowano 5 Lutego Godzinę temu, Krzyżak napisał(a): Dzięki ale to są oringi do Cornelliusa a nie do szybkozłączki ball lock, którą się na nie go wpina. Mi chodzi o uszczelkę/oring który jest w szybkozłączce. Po rozkręceniu jej od góry w środku jest sprężyna i uszczelka. O nią mi chodzi. Wydaje mi się że to jest ten sam rozmiar.Niestety jestem w pracy i nie sprawdzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MalyPL Opublikowano 6 Lutego Udostępnij Opublikowano 6 Lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi