elroy Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Podesłał mi jeden ze znajomych piwowarów http://www.sloshspot.com/blog/02-25-2009/How-To-Brew-Pumpkin-Beer-in-a-Pumpkin-in-20-Easy-Steps-125 I nie chodzi o dodatek pestek z dyni do piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Dobre Jak ma się takie duże dynie to nie problem. Ja robię sok w sokowniku parowym i dodaje go brzeczki przed chmieleniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 7 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2010 Bardzo ciekawe to piwko. Bardzo fajnie wygląda fermentacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się