Raf78 Opublikowano 6 Września Udostępnij Opublikowano 6 Września (edytowane) W ostatnim czasie wykonałem piwo z surowców TB West Coast IPA. Zwiększyłem tylko ilość słodu dla zwiększenia ostatecznego BLG brzeczki nastawnej. Oczywiście piwo wymaga Chmielenia na zimno, jednak polecam Wszystkim. Edytowane 6 Września przez Raf78 elroy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf78 Opublikowano 6 Września Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września (edytowane) Oczywiście moje poprzednie piwa też są OK. https://piwo.org/forums/topic/36896-kangaroo-pale-ale-13°blg-i-klarstein-brauheld-pro-45-l/?do=findComment&comment=573890 Z prawej Kangaro, z lewej Single hop citra. Edytowane 6 Września przez Raf78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 6 Września Udostępnij Opublikowano 6 Września Widoki z domu masz piękne A i piwo wygląda porządnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raf78 Opublikowano 6 Września Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września (edytowane) Zawsze zastanawiam się, czy szukać atrakcji w świecie, czy w czasie urlopu wyeksploatować się na ścieżkach rowerowych i szlakach górskich blisko mojej miejscowości. Lubię także spędzać czas na moim tarasie. Edytowane 7 Września przez Raf78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi