Txs Opublikowano 19 Września Udostępnij Opublikowano 19 Września Witam, skleiłem lodówkę styropianową na fermentor, do środka zmieszczą się 4 butelki z lodem. Ale do rzeczy. Jak najdokładniej mierzyć temperaturę? Mam termometr z sondą, którą zamierzam przykleić do połowy wysokości fermentora, ale czy taka metoda da mi dokładną temperaturę piwa w środku? Wydaje mi się, że te 2 stopnie trzeba będzie dodać, bo wiadomo, piwo podczas fermentacji też ma większą temperaturę. Dobrze myślę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 19 Września Udostępnij Opublikowano 19 Września zaizoluj z zewnątrz, o ten 1'C nie chodzi ( termometr i tak może przekłamywać) https://www.facebook.com/photo?fbid=861517492441456&set=pb.100057496396067.-2207520000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Txs Opublikowano 19 Września Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września I tyle ile pokazuje, to tyle uważać, że ma brzeczka w środku? Nic nie zawyżać? Gdzie taką gąbeczkę kupię? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciezkicoswybrac Opublikowano 19 Września Udostępnij Opublikowano 19 Września Godzinę temu, Txs napisał(a): I tyle ile pokazuje, to tyle uważać, że ma brzeczka w środku? Nic nie zawyżać? Tak. Godzinę temu, Txs napisał(a): Gdzie taką gąbeczkę kupię? Taka do naczyń też się nada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 19 Września Udostępnij Opublikowano 19 Września 1 godzinę temu, Txs napisał(a): I tyle ile pokazuje, to tyle uważać, że ma brzeczka w środku? Nic nie zawyżać? Gdzie taką gąbeczkę kupię? To akurat kawałek podkładu pod panele który leżał w garazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INTseed Opublikowano 21 Września Udostępnij Opublikowano 21 Września Ispindel lub z Ali termometr xaiomi na bluetooth. Próżniowo zamknąć.Wysłane z mojego KB2003 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi