Skocz do zawartości

Piana podczas gotowania


Txs

Rekomendowane odpowiedzi

Dzień dobry. Czy taka piana podczas gotowania jest normalna? Jeśli nie, to czy zebrać ją z powierzchni? Gotuję na razie bez chmielu, żeby ekstrakt zwiększyć, ale z minuty na minutę coraz więcej piany się pojawia. Na początku gotowania było jej dosłownie odrobinę.

IMG_20240921_155108.jpg

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.