RenoGatT Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września Dzień dobry, mam gęstwę po piwie świątecznym, 1. Czy taka gęstwa wniesie posmaki i zapachy piwa przy następnej warce, gdzie były różne przyprawy i dodatki w stylu świątecznym? 2. Czy przemywanie gęstwy rozwiąże problem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INTseed Opublikowano 24 Września Udostępnij Opublikowano 24 Września Nie wyczujesz.Wysłane z mojego KB2003 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RenoGatT Opublikowano 25 Września Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września Nie wyczuje, czyli rozumiem ze nie powinna wnieś smaków i zapachów do następnej warki? Pozdrawiam Teraz, RenoGatT napisał(a): 21 godzin temu, INTseed napisał(a): Nie wyczujesz. Wysłane z mojego KB2003 przy użyciu Tapatalka Nie wyczuje, czyli rozumiem ze nie powinna wnieś smaków i zapachów do następnej warki? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punix Opublikowano 25 Września Udostępnij Opublikowano 25 Września 5 godzin temu, RenoGatT napisał(a): Nie wyczuje, czyli rozumiem ze nie powinna wnieś smaków i zapachów do następnej warki? Pozdrawiam Zgadza się, nie powinno wnieść nic wyczuwalnego do kolejnej. Chyba, że dodatki dawałeś na zimno i dalej są w tej gęstwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi