Nazwa użytkownika Opublikowano Czwartek o 19:16 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 19:16 Tak jak w temacie. Czy płukanie gęstwy drożdżowej destylowaną wodą jest dla drożdży bezpieczne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatek75 Opublikowano Czwartek o 21:40 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 21:40 Nie jest to bezpieczne ze względu na to iż środowisko wody destylowanej jest zbyt hipotoniczne dla drożdży. Nazwa użytkownika 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INTseed Opublikowano Piątek o 00:45 Udostępnij Opublikowano Piątek o 00:45 Po co to robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoToMasz Opublikowano Piątek o 08:12 Udostępnij Opublikowano Piątek o 08:12 Jeśli chcesz przepłukać drożdże to lepiej zastosować sól fizjologiczną gdyż ciśnienie osmotyczne jest bezpieczniejsze dla drożdży. W takim środowisku można je również nieco dłużej przechowywać.Wysłane z mojego Pixel 4a przy użyciu Tapatalka Nazwa użytkownika 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nazwa użytkownika Opublikowano Piątek o 14:53 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 14:53 Dzięki za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się