mimazy Opublikowano 15 Grudnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2010 czytaj!!! 5zł razy 50 daje 250zł nie "odełba" tylko łącznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plx Opublikowano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Pytanie. 16-ego to aktualne? Będzie wielka degustacja. Muszę se dzionek zaplanować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 co do pierwotnego tematu : wstepnie 16 styczen 2011 klub Pracovnia. Ponieważ już 12-ty, a o spotkaniu ani słowa; to rozumiem że inicjatywa nie wypaliła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 co do pierwotnego tematu : wstepnie 16 styczen 2011 klub Pracovnia. Ponieważ już 12-ty' date=' a o spotkaniu ani słowa; to rozumiem że inicjatywa nie wypaliła?[/quote'] Wyglada na to, że nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Szkoda. Może zastępczo spotkamy się w Bierhalle albo innej knajpie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Jestem za. Chcesz się po prostu napić, czy zrobić jakiś "panel"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Panelu to się zrobić nie da, trudno w knajpie polewać w własnych butelek. Wypijemy ich piwo, podobno jest niezłe, pogadamy, wymienimy się piwami... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 w bierhalle w arkadii jest dobre piwo. I można z piwowarem pogadać. Mają też mała salkę więc jakby się dogadać na sobotę na dość wczesne godziny można by tam zrobić panel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 12 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2011 Ja odpadam w weekendy - córka i żona potrzebują obecności mężczyzny w domu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Wygląda na to, że jednak coś ma się odbyć w najbliższą niedzielę: http://www.browar.biz/forum/showpost.php?p=949374&postcount=49 ktoś się wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plx Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 Wygląda na to, że jednak coś ma się odbyć w najbliższą niedzielę: http://www.browar.biz/forum/showpost.php?p=949374&postcount=49 ktoś się wybiera? No to piszę. Tam nie mogę napisać, nie mam konta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 20 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2011 ktoś się wybiera? Ja niestety nie mam pewności czy będę. Po pierwsze termin trochę krótki (a ja mówiłem ostatnio sprzed spotkaniem u Infama, że ogłoszenie 1tyg przed to krótko, a tu 3 dni), a dwa, że gości mamy... Ale może uda mi się wyrwać, bo chciałbym np. usłyszeć co myślą inni piwowarzy o dawce chmielu w moim AIPA. :o Jeszcze potwierdzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Spotkanie przełożone na 6 II http://www.browar.biz/forum/showpost.php?p=950814&postcount=52 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 5 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2011 orientuje się ktoś czy to spotkanie jutro jest? a może ktoś się wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 9 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2011 (edytowane) Dość niespodziewanie dowiedziałem się, że jakieś spotkanie piwowarskie odbędzie się w Butelkach Zwrotnych na Potockiej 14, 12 marca o 15:00. Więcej info i kontakt chyba tylko przez stronę na Fejsbóku. Ja się nie pojawię, bo 12 mam dzień warzelniczy. Edytowane 9 Marca 2011 przez zgoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi