Mikul Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Drodzy, Prośba o inspiracje połączenia chłodnicy z zasilaniem i powrotem. Ja wykonałem takie jak na zdjęciu. Ale te chińskie złączki to jakaś porażka. Ciągle coś kapie na ich połączeniu a ja operuje ze szmatkami i innymi husteczkami żeby tylko nie kapneło do brzeczki... Prośba o zdjęcie/porady jak macie to rozwiązane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafple Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu Blisko 10 lat podobnych używam, wcześniej do miedzianej chłodnicy, teraz żeby doprowadzić wodę do przeciwbieżnej z grainfathera i nie mam problemu. Może po prostu dziadowska jakość wykonania tych które kupiłeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darinho Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Używam podobnego połączenia i też bez problemów. Ostatnio jedna lekko cieknie, ale już może zmęczenie materiału, wcześniej było w porządku. Ostatnio w ogrodzie podpiąłem nowy pistolet zraszający i nową złączkę i ciekło fest. Także może faktycznie wystarczy sprawdzić/ zamienić złączki, kupić komplet z jednej firmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikul Opublikowano 11 godzin temu Autor Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Faktycznie w pierwszym roku użytkowania było ok, może kupię ciut droższe no i z tej samej firmy i będzie frygać. To tak trochę podklejone z tego co było w domu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi