elroy Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 hej Tak przypadkiem natknąłem się na serwis piwnastreet.pl (platforma firmy CEDC promujące marki Grolsch, Guinness, Bitburger, Franziskaner,Budweiser, Corona,Fosters) , czytam a może bardziej oglądam bo wszystko tam pięknie zrobione i doszedłem do działu "Piwny ekspert" Jakież moje zdziwienie było gdy w punkcie 28 "Piwo można warzyć w domu samemu?" agencja tworzące ten portal raczyła skopiować słowo w słowo tekst z piwo.org http://www.piwo.org/artykuly/sposoby-warzenia-piwa/ ( teraz http://www.wiki.piwo.org ) W załączniku zrzut ekranu, piwnastreet jest zrobiona w całości we flashu i nie mam jak przesłać linka. Napiszę do nich, bo to trochę brzydko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 hej Tak przypadkiem natknąłem się na serwis piwnastreet.pl (platforma firmy CEDC promujące marki Grolsch, Guinness, Bitburger, Franziskaner,Budweiser, Corona,Fosters) , czytam a może bardziej oglądam bo wszystko tam pięknie zrobione i doszedłem do działu "Piwny ekspert" Jakież moje zdziwienie było gdy w punkcie 28 "Piwo można warzyć w domu samemu?" agencja tworzące ten portal raczyła skopiować słowo w słowo tekst z piwo.org http://www.piwo.org/artykuly/sposoby-warzenia-piwa/ W załączniku zrzut ekranu, piwnastreet jest zrobiona w całości we flashu i nie mam jak przesłać linka. Napiszę do nich, bo to trochę brzydko Chamstwo się szerzy. :rolleyes: Jak w Internecie, to już darmowe. Przyciśnij ich elroy, niech podadzą źródło i jeszcze rzucą Ci coś na koszty serwera. Jak będą fikać, to możemy im jakąś akcję mailingową urządzić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 15 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 Biorąc pod uwagę, że to moloch, to taka bzdurka może się rzeczywiście czkawką po sieci odbić Oczywiście napisałem kilka zdań i prośbę o wyjaśnienie sytuacji. Jak to nie pomoże to zadzwonię do http://www.click5.pl/ bo to ich sprawka było nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wnuczek Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Elroy jakby co to jest nas na forum już ponad 500 osób, zawsze możemy ich zasypać meilami. Czasami takie coś pomaga. Na inny forum robili takie akcje i to pomagało. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość n-krzychu Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 DDoS ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
click5 Opublikowano 17 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Rzeczywiście, kiepska akcja z tym tekstem. Był to materiał zamówiony z zewnątrz i nie mieliśmy świadomości, że pochodzi z tej strony i został uzyskany bez pozwolenia. Skontaktujemy się z autorem (elroy?) i postaramy się jakoś rozwiązać tą sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 17 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2008 Wysłałem do Pana informację na maila podanego podczas rejestracji na forum. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 I chyba nic się nie zmieniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaronVonZuk Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Żenujące... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 23 Marca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Wszystko jest w porządku - wyjaśniliśmy wtedy wszystko. Chwilę to trwało i zapomniałem Was poinformować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolf74 Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Do tej pory lobby mega browarów twierdziło że piwa nie można zrobić w domu - więc jakiś postęp jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 23 Marca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Ale wpadka ta ich stronka wygląda ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi