Gość Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Czołem! Nie macie może na zbyciu jakiejś gęstwy do lagerów do odbioru w Warszawie? bo bym jakiegoś pilsa jutro uwarzył, a nie przewidziałem tych drożdży w tym miesuącu. W zamian mogę się zrekompensować gęstwą Scottish ale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Mam do oddania ze dwa słoiczki gęstwy Wyeast 1728 Scottish Ale - zebrane wczoraj - 20 października. Jakby ktoś był chętny to PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Witam jak by ktoś potrzebował S-33 to mam Info na prv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasznet Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 przygarnę gęstwe do piw belgijskich, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ART200 Opublikowano 21 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Mam do zaoferowania pierwszą gęstwę us 05. Najlepiej Kraków i okolice Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 No to kolejna US-05 do podziału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Witajcie! Jakby ktoś miał na zbyciu gęstwę z gordziskiego to chętnie przygarnę drożdżaki bo mam w planach grodziskie. Jak się nie uda będę musiał robić na S-33. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 24 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Witajcie!Jakby ktoś miał na zbyciu gęstwę z gordziskiego to chętnie przygarnę drożdżaki bo mam w planach grodziskie. Jak się nie uda będę musiał robić na S-33. A grodzkie właśnie nie jest na S-33?? Jak cos to mam S-33 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem0 Opublikowano 26 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Oddam gestwe s 33.odbior w Krakowie (centrum). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Ma ktoś może US-05 w Warszawie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Mam w tej chwili w fermentacji ciemniaczka na US-05 - nie planowałem zbierać, ale jeśli potrzebujesz to gdzieś za tydzień mogę mieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Poszukuję gęstwy Wyeast 1084 Irish Ale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Mam w tej chwili w fermentacji ciemniaczka na US-05 - nie planowałem zbierać, ale jeśli potrzebujesz to gdzieś za tydzień mogę mieć... Trochę późno. Muszę rozbujać swoje AIPA bo drożdże chyba poszły spać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 @leeroy dziś na jelonkach do odbioru - gestwa zbierana tydzien temu, albo jutro do pracy (wołoska 3) moge Ci wziac nowa saszetke us05 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 28 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Ew. mogę zebrać trochę drożdży z góry (z piany) - dziś wieczorem mogłyby być do odbioru. Chomiczówka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatt Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Witam, Za około tydzień będę miał gęstwy: 1318 London Ale III / 1 pokolenie 1099 Whitbread Ale / 1 pokolenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Stasiek i naim, dzięki za odzew. Poradziłem jakoś sobie A tak na marginesie. Około 15 listopada chciałem warzyć american pale ale i mam pytanie czy będzie miał w tym okresie gęstwę 1056 American Ale? Najlepiej w Warszawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 (edytowane) Poszukuje 1084 Irish Ale Edytowane 1 Listopada 2013 przez Kubuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
remos Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 (edytowane) Jak by ktoś potrzebował to mam US-05 mogę się podzielić natomiast ja poszukuje 1272 American Ale II lub 1056 American Ale najlepiej w Warszawie odbiór osobisty może też być wysyłka. Edytowane 1 Listopada 2013 przez remos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niph Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 (edytowane) Do oddania WLP500 Trappist Ale, po jednym przebiegu u mnie (Dubbel). Do wydania są 2, może 3 porcje. Chętnych zapraszam na PW (najchętniej odbiór osobisty we Wrocławiu) Edytowane 1 Listopada 2013 przez Niph Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbart Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Witam, Za około tydzień będę miał gęstwy: 1318 London Ale III / 1 pokolenie 1099 Whitbread Ale / 1 pokolenie Wchodzi w grę wysyłka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiatt Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Tak jest, idę na pocztę we wtorek. Zbieram gęstwę jutro. Został jeden wolny słoiczek London Ale III i 3 Whitbread Ale :-) PS Jeżeli ktoś ma gęstwę do Lambica, to bardzo chętnie przygarnę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 2 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 tak za miesiąc przygarną bym coś do belga /dubbel/tripel warszawa lub wysyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodzermensch Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Poratuje ktos w Lodzi jakakolwiek gestwa do ale. Moj american brown ale na white labs 23 nie ruszyl i musze szybko cos zadac a suche uso5 traktuje jako ostatecznosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 5 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 może ma ktoś coś lagerowego do koźlaka ,marcowego na zbyciu z warszawy lub z wysyłką ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi