pepek84 Opublikowano 26 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Nie ma ktoś w Krakowie na zbyciu gęstwy Us05 albo innych do Ipa ? Potrzebuje na jutro bo moje drożdże chyba wyzionęły ducha. Mam na wymianę brewferm blanche i wiehenstephany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 A czy ktoś z Warszawy ma może jakąś zdrową gęstwę po jakichś drożdzach do hefeweizenów? (byle nie wb-06) Chętnie bym przygarnął za domowe piwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manowar Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Jeśli wszystko pójdzie ok to jutro będę miał V pokolenie Wyeast 3522 Belgian Ardennes - ja robiłem na nich Witbiera. Dam znać ile tego będzie. Odbiór w Warszawie - Wola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek9999 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2013 To jeśli wszystko pójdzie OK, to ja się piszę na 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manowar Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Gęstwy zebrane, przepłukane są w lodówce. Zainteresowani proszeni o kontakt przez PW. Tak to wygląda - w sumie 4 słoiczki do oddania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Też mam do oddania dwa słoiczki przepłukanej gestwy po Belgian ardennes (piąte pokolenie) zebrane dziś - stoją w lodówce jakby ktoś chciał. Odbiór na Jelonkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niph Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Jeśli wysyłka wchodzi w grę - to ja się na te drożdżaki piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Niph - robiłem rok temu w sierpniu piwo na tym - temperatura robi "belgian hardcore" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niph Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Mam piwniczkę, w której jest 20 st Stoją tam teraz 2 pełne fermentory, i kupa słodu która czeka na przerób Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzium1986 Opublikowano 10 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2013 W poniedziałek/wtorek zlewam znad gęstwy Thames Valley. Chętni mogą otrzymać kawałek gęstwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moria Opublikowano 13 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2013 (edytowane) Mam do oddania słoiczek gęstwy do Blegian Saisona Wyeast 3724 - I pokolenie. - NIEAKTUALNE Proszę się też przypomnieć, kto chciał słoiczki z gęstwą odzyskaną z piwa Maisel's Weisse. Posiadam 3 szt. Pamiętam o: - St. Anger - Elek44 Gęstwa jest I zbiorem. Słoiczki są nieduże, ze względu na sporą osób chętnych, ale po co najmniej 200ml jest. Jeśli ktoś jeszcze zamawiał proszę pisać bo mam sklerozę Wydaje mi się, że jeszcze 1 osoba chciała... Jak nie, to można pisać. NIEAKTUALNE Odbiór gęstwy osobisty lub: w ten weekend będę na imprezie w Kłodzku (17-18.08), a 23.08 na imprezie w Chorzowie, mogę zabrać ze sobą. Po gęstwę do pszenicy zgłosił się ktoś, jeśli natomiast kogoś pominęłam, to proszę pisać na PW... ewentualnie jeszcze słoiczek powinno się udać odlać. Edytowane 13 Sierpnia 2013 przez moria Pastaga 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Będę mieć poza Belgian Ardennes do oddania trochę American Ale II - pewnie koło 6 porcji - 2 są z zeszłego tygodnia, kolejne 4 będę zbierać w piątek lub sobotę w zależności jak mi styknie czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ronin Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2013 Ma ktoś na zbyciu drożdże do witbiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
areks1111 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Ma ktoś na zbyciu drożdże do witbiera? do koelsha mam gęstwę jezeli chcesz pozdr. a.s. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerob Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 szukam gęstwy do koelscha, jeśli ktoś ma na zbyciu to chętnie przygarnę, najlepiej z Krakowa lub wysyłka jeśli trochę się ochłodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuch Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Witam mam do kolsch S-33 jak cos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin3991 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 (edytowane) Cześć, poszukuje w Krakowie drożdży do Bittera, może być gęstwa albo saszetka suchych, niestety termin warzenia nam się mocno przeciągnął i nasza gęstwa nie dotrwała. Najchętniej odebrałbym osobiście w nadchodzącą niedziele. Edytowane 21 Sierpnia 2013 przez marcin3991 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 20 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2013 S04 mogą być ? Jest ich z 300 ml , niepłukane , około tygodnia stoją w lodówce właśnie po bitterze. Jedyny mankament to ilość pasaży , przeszły już z 5 warek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin3991 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2013 S04 byłyby jak najbardziej ok, szkoda jedynie że już dość spracowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moon Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Wyeast 1056 American Ale po jednej warce oddam w dobre ręce... Mam jedynie 2 słoiczki. Tylko odbiór własny Warszawa Żoliborz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Przygarnę gęstwę 1084, mam zamiar niedługo warzyć Dry Stouta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedni Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Witam Przygarnę Belgian Ardennes lub inna gęstwę do Belgów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manowar Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Witam Przygarnę Belgian Ardennes lub inna gęstwę do Belgów. Jak wszystko pójdzie ok to VI pokolenie Ardennes będę miał za 10 dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 (edytowane) Przygarnę gęstwę 1084, mam zamiar niedługo warzyć Dry Stouta. Będę miał po 15 września (bo wtedy wracam do Wrocka), jak do tej pory nie znajdziesz, to się odezwij. Edytowane 27 Sierpnia 2013 przez leszcz007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bedni Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2013 Jak wszystko pójdzie ok to VI pokolenie Ardennes będę miał za 10 dni To ja się piszę o ile będzie możliwa wysyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi