Dario Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 (edytowane) Chętnie przygarnę. Od jakiegoś czasu się przymierzam do uwarzenia belga. Edytowane 17 Stycznia 2014 przez Dario Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikos Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 ma do oddania gęstwę W-34/70 po 2 warkach (monachijskim jasnym 13BLG oraz Pilsie 14BLG) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzium1986 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 przyjmę american ale II 1272 albo american ale 1056 mogę się odwdzięczyć: belgian abbey II wlp099 super high gravity 3068 weihenstephen scottish ale propozycje wymiany albo innych transakcji zapraszam na priv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszO. Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 s-23 gęstwa w krk czeka na chętnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dario Opublikowano 20 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 przyjmę american ale II 1272 albo american ale 1056 mogę się odwdzięczyć: belgian abbey II wlp099 super high gravity 3068 weihenstephen scottish ale propozycje wymiany albo innych transakcji zapraszam na priv Teraz fermentuje mi brown ale na 1056. Jak zbiorę gęstwę to mogę Ci podrzucić np. do piwonii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Poszukuję gęstwy dolniaków , najlepiej płynnych, w Krakowie lub okolicach. Jutro lub w czwartek odebrałbym osobiście. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dabeer Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Poszukuję gęstwy dolniaków , najlepiej płynnych, w Krakowie lub okolicach. Jutro lub w czwartek odebrałbym osobiście. Tu masz gęstwę, ale z suchych (Fermentis Saflager S-23): http://wingchun.org.pl/yeast/node/54 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 21 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Dzięki, widziałem tą ofertę, ale liczę na to że ktoś się podzieli płynnymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Przygarnę gęstwę WY 2565 Kölsch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciucha67 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Też jestem chętny na tę gęstwę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Też jestem chętny na tę gęstwę Będę miał za około 2 tygodnie, musiałbyś mi się przypomnieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Da radę się podłączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Ano daj znać na PW już jedna osoba się zgłosiła to więcej chwilowo nie będzie Dopiero z następną warką na nich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gradagala Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 (edytowane) Czy jest ktoś poratować drożdżami do pszenicy. Gęstwa WB06 nie ruszyła i raczej już nie ruszy. 2-3 dni poczekam. W grę wchodzi raczej wysyłka. edit: temat nieaktualny. Edytowane 29 Stycznia 2014 przez gradagala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Biotit Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Mam do oddania gęstwę wyeast 3522 II pokolenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moon Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Za ok. tydzień mogę zaoferować American Ale II. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodzermensch Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Wymienie Wyeast Whitbread Ale 1099 3 pokolenie na jakiegos plynnego Belga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manowar Opublikowano 30 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 Mam III pokolenie Wyeast 3522 Belgian Ardennes. Zebrane 2 dni temu, jeśli chcesz mogę ci przesłać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hast Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) Gdyby ktoś z Lublina lub okolic zechciał podzielić się gęstwą do pilsa lub pszenicy byłoby super. Wysłane z mojego LG-E975 przy użyciu Tapatalka Edytowane 2 Lutego 2014 przez Hast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moon Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Potrzebuję drożdzy do Portera Bałtyckiego. Najlepiej z płynnych w okolicy Warszawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 jakieś angole do stouta może na zbyciu ktoś będzie miał za 2-3 tygodnie? najlepiej wawa lub wysyłka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 5 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Potrzebuję drożdzy do Portera Bałtyckiego. Najlepiej z płynnych w okolicy Warszawy. Kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Śliwiński Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Przyjmę w dobrą brzeczką gęstwę pod AIPA bądź dry stouta. Warszawa. Wysłane z mojego HTC Desire 500 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Bartek, spróbuj tutaj: http://wingchun.org.pl/yeast Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moon Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Kiedy? A kiedy byś miał? Za tydzień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi