dori Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2011 Czy będzie można przekazać piwo na w Tychach na giełdzie /tak jak przed rokiem/ ? Jasne, kwestia dogadania się ze Słowakami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coder Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Na formularzu zgłoszeniowym jest taki tekst: Celkový počet prihlásených pív a celková suma zápisného (5 ? za jeden druh prihláseného piva) Co rozumiem: opłata 5 Euro za każde piwo, a nie 1 Euro jak na informacjach o konkursie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Z tego co ja zrozumiałem to dokładnie pisze tam 5 euro za jeden typ rejestrowanego piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 (edytowane) miałem w planie wziąć kilka piw do Wisły na ten konkurs ale hmm ... 5 euro za jedno x np. 5 robi się drogo, zwłaszcza że mogę się nic na temat swojego piwa nie dowiedzieć bo metryczka jest dla pierwszych trzech czy możemy to jakoś potwierdzić u Słowaków? Edytowane 7 Kwietnia 2011 przez skybert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 (edytowane) 5 ? za jeden druh prihláseného piva - 5 ? za jeden typ/rodzaj zgłoszonego piwa - czyli jak?? za każde piwo czy za każdą kategorię ?? a co z tym "Opłata wynosi:1 Euro za jedno piwo" ?? Edytowane 7 Kwietnia 2011 przez coelian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 W regulaminie na kaltenecker.sk jest że EUR5 za każde piwo, a nie kategorię. http://www.kaltenecker.sk/obsah/doc/shs_2011_propozicie.pdf Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 (edytowane) Zápisné za kaźdé pivo v súťaźi je 5? - "wpisowe" za każde piwo w konkursie wynosi 5? Edytowane 7 Kwietnia 2011 przez coelian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 No, niestety w tłumaczenie regulaminu wkradł się błąd - opłata za jedno piwo wynosi 5EURO, a nie 1 EURO. Przepraszam Was bardzo, ale dostałam gotowe tłumaczenie od Słowaków i nie sprawdziłam z oryginałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 No to trza przefiltrować to co było do wysyłki. Mam pytanie, czy wypełniamy formularz do każdego piwa, czy wystarczy na jednym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 No to trza przefiltrować to co było do wysyłki.Mam pytanie, czy wypełniamy formularz do każdego piwa, czy wystarczy na jednym? Wystarczy na jednym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2011 Czy ktoś przekazał dla mnie jakieś piwa konkursowe na Zlocie w Wiśle, jeśli tak to komu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Na moim PW i skrzynce mailowej pojawiło się sporo pytań w sprawie konkursu. Przepraszam, że na nie jeszcze nie odpowiedziałam. Proszę o chwilkę cierpliwości. Wróciłam właśnie z niezbyt miłych "wakacji". Obiecuję, że jak tylko dojdę do siebie i będę mogła posiedzieć chwilkę dłużej przy kompie to odpowiem na wszystkie pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Chyba już odkopałam się z zaległościami i odpowiedziałam na wszystkie maile Słowacy piwa odbiorą ode mnie dopiero 21 maja. Prosiłabym, aby paczki dotarły do mnie przynajmniej kilka dni wcześniej, tak abym miała czas się nimi zająć. Formularze zgłoszeniowe (zamieszczone na głównej stronie piwo.org) proszę przesłać do mnie najpóźniej w ten piątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Formularze zgłoszeniowe (zamieszczone na głównej stronie piwo.org) proszę przesłać do mnie najpóźniej w ten piątek Może być w formie elektronicznej ? czy mam wysłać pocztą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Formularze zgłoszeniowe (zamieszczone na głównej stronie piwo.org) proszę przesłać do mnie najpóźniej w ten piątek Może być w formie elektronicznej ? czy mam wysłać pocztą ? Tylko w formie elektronicznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Dla każdego piwa osobno ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Dla każdego piwa osobno ? Nie, jeden dla wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Dla każdego piwa osobno ? Patrz #60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Dla każdego piwa osobno ? Nie' date=' jeden dla wszystkich [/quote'] A jeżeli w danej kategorii wystawiam dwa piwa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2011 Dla każdego piwa osobno ? Nie' date=' jeden dla wszystkich [/quote'] A jeżeli w danej kategorii wystawiam dwa piwa ? Dasz radę upchnąć to na jednym formularzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Przypominam, że dziś mija termin przesyłania formularzy zgłoszeniowych Szykuje się silna polska reprezentacja na słowacki konkurs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 cześć, Dori czy mogę podesłać jutro formularz? Bedę miał cztery piwa zgłoszone. Umówiłem sie też na odbiór piwa na giełdzie w Tychah. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 cześć, Dori czy mogę podesłać jutro formularz? Bedę miał cztery piwa zgłoszone. Umówiłem sie też na odbiór piwa na giełdzie w Tychah. OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 cześć' date=' Dori czy mogę podesłać jutro formularz? Bedę miał cztery piwa zgłoszone. Umówiłem sie też na odbiór piwa na giełdzie w Tychah.[/quote'] OK Proszę, proszę jakie kumoterstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 29 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2011 cześć, Umówiłem sie też na odbiór piwa na giełdzie w Tychah. Przez Słowaków czy Dori ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi