elroy Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Chciałem złożyć reklamację! Odrzucona Ciekawe, czy Bolecki zorganizuje jakąś promocję? Może posezonową wyprzedaż x% taniej? Chodzą głosy, że tysięczna sprzedana sztuka ma być gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2011 Chodzą głosy, że tysięczna sprzedana sztuka ma być gratis Rezerwuję!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Chodzą głosy' date=' że tysięczna sprzedana sztuka ma być gratis [/quote']Rezerwuję!! Tu nic nie rezerwuj tylko zamawiaj u Bolka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 24 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Jak zwykle użytkowników adblocka chciałbym poinformować nie tyle o nowej reklamie, co nowym sklepie piwowarskim na rynku . Firmie HandBro życzę sukcesów ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 Właśnie zauważyłem nowy sklep i to obok mnie. Tak więc już bliżej mieć nie można. pozdrawiam Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 (edytowane) Wchodzę dzisiaj na piwo.org, a tu przed oczy wyskakuje mi baner z napisem "Poznaj pięknę Ukrainki i Rosjanki". Edytowane 27 Kwietnia 2012 przez darko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 A co złego w pięknych Ukrainkach i Rosjankach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Puki nie wyskakuje jakiś syf (obym nie wykrakał ), w którym trzeba szukać 'krzyżyka' i zamykać, to chyba mało szkodliwe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Do są zwykłe reklamy google adsense (nie ma tam treści niedozwolonych). Nie powinno nikomu to nigdzie przeszkadzać. Na forum oprócz reklam branżowych nie będzie innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Nie wiem, nie znam ani jednej. Po prostu reklama mi się nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrblaha Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Po prostu reklama mi się nie podoba. https://addons.mozilla.org/pl/firefox/addon/adblock-plus/ https://chrome.google.com/webstore/detail/gighmmpiobklfepjocnamgkkbiglidom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Pudło. W pracy korzystam z IE nic nie mogę zainstalować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Nie wiem, nie znam ani jednej.Po prostu reklama mi się nie podoba. Ale za cos trzeba oplacic hosting. Wysyłane z mojego GT-I5700 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Pudło. W pracy korzystam z IE nic nie mogę zainstalować A może z pendrive możesz coś uruchomić? np Firefox portable? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Wchodzę dzisiaj na piwo.org, a tu przed oczy wyskakuje mi baner z napisem "Poznaj pięknę Ukrainki i Rosjanki". Aha, czyli "angielska wiosna" to się koledze podobała, ale nasze Słowiańskie Ukrainki i Rosjanki to już nie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Ja uważam, że lepiej zrobić opcję członkowstwa premium niż wstawiać reklamy od czapy. Tyle w temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Ja uważam inaczej. Tyle w temacie. Swiaderny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Gdzie wy widzicie te laski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Nie było żadnych lasek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Laski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Gdyby były laski to bym nie marudził. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Szczerze mówiąc nie było nic godnego marudzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosek Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 O ile się dobrze orientuje to reklamy google analizują historie przeglądania i na jej podstawie wyświetla reklamy. Pytanie co oglądałeś wcześniej Wysyłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 To dziwne, u mnie w pracy banery są te same na różnych komputerach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bimbol2 Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 (edytowane) A co komu przeszkadza reklama, Zerknijcie na inne fora, tam jest jazda, natarczywie wyskakujące okienka. Uważam, iż powinniśmy podziękować za tak mało reklam i czas, który został poświęcony za stworzenie tego forum. Jeżeli elroy będzie miał taki kaprys to zasypie nas taka ilością banerków, że trudno będzie je wszystkie wyłączy, co oczywiście mam nadzieję nie nastąpi. To jest oczywiście moje prywatne zdanie, i nie każdy musi się z nim zgodzi. Edytowane 27 Kwietnia 2012 przez bimbol2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi