Jump to content

Przywitanie

ijon

Recommended Posts

Witam Szanownych Państwa Piwowarów !

Wczytuję się w Wasze mądre dyskusje do sierpnia zeszłego roku. Pięknie dziękuję za ogrom wiedzy, który przyswoiłem sobie dzięki forumowiczom i ich chęci podzielenia się swoimi doświadczeniami. Mam nadzieje, że z biegiem czasu nabiorę podobnej biegłości w tej pięknej sztuce.

W międzyczasie udało się wypić 2 swoje warki, 3 próbuje się nagazować. Zacząłem od razu z zacieraniem - trochę się już na własnych błędach nauczyłem. To mój pierwszy post więc trochę się stresowałem.;)

Pozdrawiam

P.S. Chyba złapałem bakcyla ...

Witaj. Co jakiś czas przejeżdżam przez Brzeszcze w kierunku Wadowic przez Zasole, Kęty, Andrychów. W przyszłości może będzie okazja do wymienienia się piwkami. Powodzenia ;)

Dziękuje za ciepłe słowa na powitanie

19Mateusz87 oczywiście zapraszam - wszystkich zainteresowanych - będę zaszczycony! Na razie nie mam się za bardzo czym pochwalić ale planuję to zmienić w najbliższej przyszłości (nagazowywuje się Pils, w kolejce czeka Witbier - myślę o Marcowym i jakimś jeszcze jednym dolniaku) . Bardzo chętnie spróbuje wyrobu doświadczonego piwowara i przyjmę surową krytykę, na pochwały również jestem łasy;) . Na razie brakuje mi w sumie punktu odniesienia.