ijon Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Witam Szanownych Państwa Piwowarów ! Wczytuję się w Wasze mądre dyskusje do sierpnia zeszłego roku. Pięknie dziękuję za ogrom wiedzy, który przyswoiłem sobie dzięki forumowiczom i ich chęci podzielenia się swoimi doświadczeniami. Mam nadzieje, że z biegiem czasu nabiorę podobnej biegłości w tej pięknej sztuce. W międzyczasie udało się wypić 2 swoje warki, 3 próbuje się nagazować. Zacząłem od razu z zacieraniem - trochę się już na własnych błędach nauczyłem. To mój pierwszy post więc trochę się stresowałem. Pozdrawiam P.S. Chyba złapałem bakcyla ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Witam, i życzę samych udanych warek. PS Brzeszcze to koło Oświęcimia? Dobrze kojarzę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ijon Opublikowano 2 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Tak, bardzo dobrze. To rzut beretem od Oświęcimia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Witam. Oczywiście + na początek dla Ciebie za pierwszą zacieraną warkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Witam! Samych udanych warek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Witaj. Co jakiś czas przejeżdżam przez Brzeszcze w kierunku Wadowic przez Zasole, Kęty, Andrychów. W przyszłości może będzie okazja do wymienienia się piwkami. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sn_phoenix Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Witam i powodzenia:D:beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zstars Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Witam i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ijon Opublikowano 3 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Dziękuje za ciepłe słowa na powitanie 19Mateusz87 oczywiście zapraszam - wszystkich zainteresowanych - będę zaszczycony! Na razie nie mam się za bardzo czym pochwalić ale planuję to zmienić w najbliższej przyszłości (nagazowywuje się Pils, w kolejce czeka Witbier - myślę o Marcowym i jakimś jeszcze jednym dolniaku) . Bardzo chętnie spróbuje wyrobu doświadczonego piwowara i przyjmę surową krytykę, na pochwały również jestem łasy;) . Na razie brakuje mi w sumie punktu odniesienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franekkkk Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 witam i gratuluje pierwszej warki z zacieraniem życzę powodzenia w dalszym warzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi