Pieron Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 ja przywioze na giełde swoje pilsy No nie może tak być , chyba że będą komisyjnie szelątane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Dziś w Wyborczej mała wzmianka na czwartej stronie w dodatku katowickim i bielskim jak to organizatorzy ignorują 10 kwietnia. Oj, mam nadzieję, że ta miła pani z PiSu jak nie 10-tego to zorganizuję w innym terminie. Jeśli ktoś posiada proszę o przekazanie jednego egzemplarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Do dziś odebrałem w sumie 13 piw konkursowych. Jedno po drodze się strzaskało ale doszła brakująca butelka. Mistrzem pakowania jest Dagome i ma ode mnie +. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
somek Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Jeżeli Dagome jest mistrzem pakowania, to ja mogę się pochwalić, że najgorzej zapakowałem, bo to moje piwo nie przeżyło pocztowego transportu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Jeżeli Dagome jest mistrzem pakowania, to ja mogę się pochwalić, że najgorzej zapakowałem, bo to moje piwo nie przeżyło pocztowego transportu A po co się chwalić, chcesz minusa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
somek Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Jeżeli Dagome jest mistrzem pakowania' date=' to ja mogę się pochwalić, że najgorzej zapakowałem, bo to moje piwo nie przeżyło pocztowego transportu [/quote']A po co się chwalić, chcesz minusa Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Jeżeli Dagome jest mistrzem pakowania' date=' to ja mogę się pochwalić, że najgorzej zapakowałem, bo to moje piwo nie przeżyło pocztowego transportu [/quote']A po co się chwalić, chcesz minusa Rozumiem ze piwo na konkurs moge do Wisły zabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Jeżeli Dagome jest mistrzem pakowania' date=' to ja mogę się pochwalić' date=' że najgorzej zapakowałem, bo to moje piwo nie przeżyło pocztowego transportu [/quote'']A po co się chwalić, chcesz minusa Rozumiem ze piwo na konkurs moge do Wisły zabrać Ty nie możesz a musisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Rozumiem ze piwo na konkurs moge do Wisły zabrać No to znowu przegrałem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Rozumiem ze piwo na konkurs moge do Wisły zabrać No to znowu przegrałem ;) Ej ej nie przesadzajmy . Szczescie nowicjusza sie kiedys skonczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Rozumiem ze piwo na konkurs moge do Wisły zabrać No to znowu przegrałem Ej ej nie przesadzajmy . Szczescie nowicjusza sie kiedys skonczy No w sobotę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Piwa dojechaly - jest powyzej 30 zgloszonych piw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztyft Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Kolejna masakra , życzę szczęścia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Godzinę temu byli po 12 piwach, a zostało im jeszcze podobno 24 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Znam juz wyniki - wyrgral Uups - moje gratulacje Reszta wynikow do wieczora na forum- wlasnie wracam do chaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Czy to ten słynny G Pils? Gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Gratulacje Uups. :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 (edytowane) I Śląski Konkurs Piw Domowych w SPIŻ Katowice: - zgłoszono 36 piw w kategorii ogólnej pils; - jury w składzie: Artur Szudrowicz, Marek Krpeć, Jarosław Duda miało bardzo trudne zadanie by ocenić te 36 zgłoszonych piw. I miejsce - Adam Stawowczyk ( Uups) II miejsce - Damian Gacioch (Damian_ia4) III miejsce - Czesław Dziełak (Dagome) IV miejsce - Łukasz Łazinka (Luklaz) V miejsce - Artur Kamiński (Stonerek) Nagrody wraz z dyplomami za pierwsze trzy miejsca zostaną wysłane pocztą (ufundował Browar SPIŻ). Metryczki prześlę na maila do dwóch tygodni. Bardzo dziękuję za udział, pomoc przy organizacji i GRATULACJE dla laureatów. poprawiłem nazwisko, bo źle wypisałem, za co przepraszam Edytowane 11 Kwietnia 2011 przez pieron Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuzeb Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Gratulacje dla kolegów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Gratulacje dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Czy to ten słynny G Pils? Gratulacje Był Pils G i G Pils. Wygrało piwo Pils G. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szop007 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Gratulacje dla laureatów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sziszi Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Gratulacje dla laureatów!! Zwycięzców poproszę o receptury, celem umieszczenia na wiki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Brawo Uups :/:beer: i gratulacje dla wszystkich uczestników Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tieroo Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Gratulacje dla wygranych. :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi