JaśWędrowniczek Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Witam wszystkie Piwowarki i wszystkich Piwowarów naszej RP. Moja przygoda z piwowarzeniem dopiero się rozpoczyna, także zaczynam od przywitania się z Wami i ruszam do lektury. Pozdrawiam serdecznie i jak Bóg da, a Partia pozwoli do miłego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo333 Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Witam Przyjemnej lektury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zstars Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Również witam czytaj, czytaj i zacieraj - nie ma to jak smak własnego piwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franekkkk Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marmur Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Witam, dużo udanych piw życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Witam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 I ja witam, Cieszę się z kolejnego piwowara na naszym globie-istnie staje się to dojść popularne ostatnio. Czy zamierzasz zacierać i od czego zaczynasz przygodę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JaśWędrowniczek Opublikowano 22 Lutego 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Dziękuję za ciepłe przyjęcie .... Odpowiadając na Twoje pytanie - Zacierać, zacierać ale najsamprzód muszę zaczerpnąć z Waszego Wielkiego Doświadczenia. Zaraz potem kupię "podstawowy zestaw młodego piwowara" i wraz ze znajomymi będę się delektował Pierwszym Własnym Piwkiem;). Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sn_phoenix Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Powitać i powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 22 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2011 Witam Zacierać, zacierać ale najsamprzód muszę zaczerpnąć z Waszego Wielkiego Doświadczenia. Z dobrej strony zaczynasz Poczytaj Wiki, Mapa wątków działu Piaskownica i może jeszcze moje wypociny Moje przemyślenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi