maciek Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Nie było mnie chwilowo, ale dzięki trosce kilku osób znów jestem z pełną mocą Jako, że moja druga warka wciąż w konserwie postanowiłem chwilo zajać się innymy czynnościami czyli nowy wyczekiwany topic. Tu możemu zdecydowanie narzekać Zaczynając odemnie Denerwuje mnie odegłość, czyli jednostaka SI - wszędzie mam daleko, waluta - wciąż za mało etylina - punkt1 - za droga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 1 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Nie było mnie chwilowo, ale dzięki trosce kilku osób znów jestem z pełną mocą Jako, że moja druga warka wciąż w konserwie postanowiłem chwilo zajać się innymy czynnościami czyli nowy wyczekiwany topic. Tu możemu zdecydowanie narzekać Zaczynając odemnie Denerwuje mnie odegłość, czyli jednostaka SI - wszędzie mam daleko, waluta - wciąż za mało etylina - punkt1 - za droga Bardziej się w przyciski od tekstu uderzać nie dało ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek Opublikowano 1 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2007 Nie było mnie chwilowo' date=' ale dzięki trosce kilku osób znów jestem z pełną mocą Jako, że moja druga warka wciąż w konserwie postanowiłem chwilo zajać się innymy czynnościami czyli nowy wyczekiwany topic. Tu możemu zdecydowanie narzekać Zaczynając odemnie [b']Denerwuje mnie [/b] odegłość, czyli jednostaka SI - wszędzie mam daleko, waluta - wciąż za mało etylina - punkt1 - za droga Bardziej się w przyciski od tekstu uderzać nie dało ? Nie dalo elroy mnie jeszcze irytuje i ze nie ma gier java na stronie oraz nie da sie smsa do wszystkich sieci wyslac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schloss Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Nie było mnie chwilowo, ale dzięki trosce kilku osób znów jestem z pełną mocą Jako, że moja druga warka wciąż w konserwie postanowiłem chwilo zajać się innymy czynnościami czyli nowy wyczekiwany topic. Tu możemu zdecydowanie narzekać Zaczynając odemnie Denerwuje mnie odegłość, czyli jednostaka SI - wszędzie mam daleko, waluta - wciąż za mało etylina - punkt1 - za droga Kolega coś widzę nie zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 5 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2007 Kolega coś widzę nie zadowolony Bo jak widzisz kolega wpada, sieje zamęt i znika . Można to już chyba faktycznie podciągnąć pod temat "co nas irytuje" . PS Tylko się Maciek nie irytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 a mnie irytują prognozy pogody, chcę sobie uwarzyć piwko, a tu zapowiadają ponad 36 stopni w cieniu... i jeszcze Maciek mnie irytuje bo znikł na dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 (edytowane) Brak urlopu w te wakacje Ale najbardziej, że nie wszystko mi wychodzi, cokolwiek robię. Edytowane 14 Lipca 2007 przez e-prezes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slobodan Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Mnie irytuje że do 31 lipca miałem podpisać umowę notarialną na mieszkanie. A w mieszkaniu ekipa jest na etapie tynków i poganiania elektryka, żeby szybciej kable kładł bo wylewki robić nie mogą... :@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacorregis Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 A mnie irytuje moja własna osoba, taki ze mnie leń patentowany jakich mało od dwóch miesięcy biorę się za magisterkę i idzie mi to jak krew z nosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tzi Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 od dwóch miesięcy biorę się za magisterkę i idzie mi to jak krew z nosa Spokojnie, mi to zajęło 5 lat ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacorregis Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Spokojnie, mi to zajęło 5 lat ;-) Tak też można chodź ja postaram się trochę szybciej może do lutego zdąże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi