elroy Opublikowano 20 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Tak się właśnie zastanawiam, czy trzeba nam tutaj kruszyć kopie w takich tematach Piszcie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Nie trzeba. Z doświadczeń browar.bizowych, choć akurat nie byłem namiętnym czytelnikiem działu Polityka, a do tego to koniec końców się sprowadza, wynika, że to najgorsza rzecz jaką można zrobić. Ludzie się zacietrzewiają, obrażają nawzajem, czytając o czyichś zapatrywaniach na sprawy polityczne/społeczne itd. traci się do ludzi szacunek, który miało się dla nich jako dla znawców piwa, wyśmienitych piwowarów itd. Jestem na nie. Zresztą zaraz zobaczymy, czy w tym temacie nie zrobi się sajgon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Przecież piwo też jest poważnym tematem. Zostańmy przy swoim. Polityka śmierdzi, wystarczy popatrzeć na naszych polityków i od razu się odechciewa dyskusji. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Przecież piwo też jest poważnym tematem. Zostańmy przy swoim. Polityka śmierdzi, wystarczy popatrzeć na naszych polityków i od razu się odechciewa dyskusji. JK Przekonaliście mnie Panowie. Leci do HydParku wątek a forum kasuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Słuszna decyzja.Skupmy się na naszym hobby:beer:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Słuszna decyzja.Skupmy się na naszym hobby:beer:. czy dziadek to jest ten sam Dziadek co na stronie zadymiarzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Napisz jaśniej.Na zadymiarza jestem za stary. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Napisz jaśniej.Na zadymiarza jestem za stary. eee to zbierzność nicków. Chodzi mi o brać wędliniarską. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 Posiadam miniwędzarnie,lubiłem robić kiełbaski ,szyneczki,naczosnkowane boczki,ale rodzinie przejadło się.Robie sporadzycznie.Teraz wolą moje piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 21 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2008 No ten Dziadek od zadymiaczy to jest znawca tematu wedliniarskiego. Często korzystam z jego przepisów. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi