crocco Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 13 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 życie nauczyło mnie, że nie ma rzeczy, które do siebie nie pasują, a jest to jedynie kwestia włożonej siły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpol1 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 (edytowane) Na pustym jeszcze placu budowy brygadzista staje przed robotnikami i mówi: Panowie rozpoczynamy i pamiętajcie: budujemy solidnie, bez fuszerki, bez wynoszenia na lewo materiałów. Budujemy najlepiej jak umiemy, bo budujemy dla siebie. - A co to będzie? - pyta się jeden z robotników. - Miejska Izba Wytrzeźwień Edytowane 16 Lutego 2013 przez mcpol1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpol1 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Sierżant zebrał kompanię i mówi: - Kto chce pojechać na wykopki ziemniaków na polu siostry generała? Zgłosiło się dwóch. Sierżant skomentował: - Dobra, pozostali pójdą na piechotę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpol1 Opublikowano 16 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2013 Przy wspólnym obiedzie rozmawiają: katolik, protestant, muzułmanin i żyd. Katolik: - Ja jestem tak bogaty, że zamierzam kupić CitiBank. Protestant: - Ja jestem bardzo bogaty i kupię sobie General Motors. Muzułmanin: - Ja jestem bajecznie bogatym księciem... i kupię Microsoft. Zapadła cisza, wszyscy czekają co odpowie żyd. Ten spokojnie zamieszał kawę, oblizał łyżeczkę i odłożył ją na spodek. Popatrzył na pozostałych biesiadników i mówi: - A ja nie sprzedaję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiek103 Opublikowano 20 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2013 http://paczto.pl/upload/790/1336174261_4899.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 (edytowane) Edytowane 24 Lutego 2013 przez Dr2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpol1 Opublikowano 26 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Reklama niezła [media]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=igJ9d64E0OQ[/media] Alzacja piękny region a i piwko Kronenbourg wspominam miło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gradagala Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 http://www.youtube.com/watch?v=n3GVLYeEnxA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpol1 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Hehe fajne....Trzeba pomyśleć o takim oparciu w kanapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 3 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 Ale suche. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Załóż okulary,sosu nie widzisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcpol1 Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Facet wszedł do swojej ulubionej eleganckiej restauracji i ledwo usiadł przy stole, gdy zauważył piękną kobietę siedzącą stolik obok, całkiem samą. Zawołał kelnera i zamówił najdroższą butelkę wina, którą kazał dać tej kobiecie - myśląc oczywiście, że ona przyjmie prezent i będzie jego. Kelner wziął butelkę i podał kobiecie mówiąc, że to od dżentelmena obok. Kobieta popatrzyła na wino i postanowiła przesłać notkę facetowi: "Abym przyjęła tę butelkę, musisz mieć Mercedesa w garażu, milion dolców w banku i siedem cali w majtkach." Po chwili przyszła odpowiedź: "Dla Twojej wiadomości - posiadam Ferrari Testarossa, BMW 750 i Mercedesa 600S w garażu, ponad dwadzieścia milionów dolarów w banku, ale nawet dla tak pięknej kobiety jak Ty, nie obetnę sobie trzech cali. Oddawaj wino!!!” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Na joemonster ostatnio było. 600S jako oznaczenie limuzyny Mercedesa było stosowane do 1993 roku, a teraz takie auto kosztuje tyle, co toyota yaris Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 A jutro zamiast tulipana można dać woreczek kapselków... niech się zrobi na bóstwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Mekka piwowara i tego się trzymajmy pu Brewery_._._Pivovara.zip Slonx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slonx Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Mekka piwowara i tego się trzymajmy Świetne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Świetne dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Jak podało radio RMF dzisiaj jest dzień bez "focha". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Jak podało radio RMF dzisiaj jest dzień bez "focha". Ale którego FOCHa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LJajecznica Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 myślę, że rozszyfrowanie skrótu było by nadinterpretacją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Mekka piwowara i tego się trzymajmy Teraz mi powiedzcie gdzie to jest : jakaś strona internetowa, a może ktoś z was tam był ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 7 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 http://www.chodovar.cz/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi