pirate Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Hej! Znalazłem Was przypadkiem z google, ale sympatycznie sie wydaje, zatem postanowiłem zostawić śladu swój tu. Nie wiedziałem, że tu jakaś grupka ludzi sobie dyskutuje.. Sam jeszcze nie warzyłem, ale byłem przy 3 warkach i postanowiłem sam zacząć. Mam nadzieje, że fajnie pogadamy. Ps: nie ma ikonki piwa czyli na zdrowie. Można prosić ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dori Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Witam, na naszym dopiero rozkręcającym się forum i też "mam nadzieję, że fajnie pogadamy". Czekam na relację z pierwszego warzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirate Posted June 5, 2007 Author Share Posted June 5, 2007 Witam, na naszym dopiero rozkręcającym się forum i też "mam nadzieję, że fajnie pogadamy". Czekam na relację z pierwszego warzenia Najpierw muszę się zastanowić co i jak. Nie jestem obeznany w środowisku piwowarów. Dzięki jednak za szybką odpowiedź i miłe przyjęcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dori Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Najpierw muszę się zastanowić co i jak. Nie jestem obeznany w środowisku piwowarów. Zawsze możesz pytać, postaramy się pomóc w miarę możliwości Link to comment Share on other sites More sharing options...
elroy Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 Najpierw muszę się zastanowić co i jak. Nie jestem obeznany w środowisku piwowarów. Zawsze możesz pytać' date=' postaramy się pomóc w miarę możliwości [/quote'] Jak zwykle spóźniony.Witaj na forum i baw się dobrze ps: środowisko piwowarów jest bardzo sympatyczne, nic się bój Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts