dziedzicpruski Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 siedząc na ogródku i pijąc piwo(a właściwie 2 różne) stwierdziłem ,że kompletnie inaczej smakuje niż w w pomieszczeniu,ma taki zapach jakby chleba,lekko kwaśnawy,zapach taki pamiętam z dzieciństwa z wizyty w browarze (łańcuckim)-zapach z kadzi fermentacyjnej .zapach ten czuć też było przy beczce z młótem (taki dystrybutor dla hodowców zwierząt) i z kanałów browarnianych w których były przedziwne gluty też tak dawało . zwrócił ktoś na to uwagę ?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coelian Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Kiedyś gdzieś napisałem, że stan psychofizyczny organizmu może mieć wpływ na percepcję smakową piwa. Ktoś inteligentnie ubogacił wątek wpisem: "Jakiś ma na pewno..." i na tym się skończyły dywagacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Od dawna wiadomo, że obiad lepiej smakuje w ogrodzie, na świeżym powietrzu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziedzicpruski Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 nie,nie chodzi o samopoczucie,po prostu takie coś wyczułem,parę dni później jeszcze byłem na ognisku,piłem inne piwa i też to było.może po prostu mam jakieś odniesienie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mimazy Opublikowano 11 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2011 jeśli masz dejavu to znaczy że ktoś grzebie w matrixie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi