Skocz do zawartości

Pierwsz Warka Co polecacie ??


KAPSEL-CK

Rekomendowane odpowiedzi

Podoba mi się ta opcja:

 

-Pilzeński 90%

-monachijski 5%

-pszeniczny 5%

 

Zacieranie

62°C przez 30 minut

72°C przez 30 minut

podgrzanie do 76°C i filtracja

 

 

Chmielenie

20g Marynka na godzinę gotowania

20g Lubelski na ostatnie 20 minut gotowania

20g Lubelski na ostatnie 5 minut gotowania

 

US-55

 

Nie mam mchu:/

 

Co o tym sądzicie ?? Będzie zdatne do spożycia ? ;)

Edytowane przez KAPSEL-CK
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Podoba mi się ta opcja:

 

-Pilzeński 90%

-monachijski 5%

-przeniczny 5%

 

 

Chmielenie

20g Marynka na godzinę gotowania

20g Lubelski na ostatnie 20 minut gotowania

20g Lubelski na ostatnie 5 minut gotowania

 

;)

"Nie bądźmy Pewexami, nie mieszajmy myślowo dwóch różnych ...."

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Poszedłeś ostro z zakupami :smilies:

spiżarnia:

Pilzeński 30kg; pszeniczny jasny Weyermann?- 1kg; monachijski typ I Weyermann? - 1kg; Lubelski 100g; Marynka 100g; Sybilla 100g; S-33 US-05

ps

Podoba mi się ta opcja:

 

-Pilzeński 90%

-monachijski 5%

-przeniczny 5%

PSZENICA !!!!!

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.